Όροι  & Προϋποθεσεις

πνευματική ιδιοκτησία

Όλες οι προβολές που εμφανίζονται σε αυτήν την διαδικτυακή τοποθεσία , συμπεριλαμβανομένων γραφικών, κειμένων , σχεδίων της ιστοσελίδας , τα λογότυπα , οι εικόνες και τα εικονίδια , καθώς και την επιλογή , τη συναρμολόγηση και ρύθμιση αυτών , αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του καταδυτικού κέντρου Naxos Diving  εκτός αν ορίζεται διαφορετικά . Όλα τα δικαιώματα που δεν παραχωρούνται ρητά στο παρόν, θεωρείται ότι διατηρούνται. Οποιαδήποτε άλλη χρήση των υλικών σε αυτήν την διαδικτυακή τοποθεσία , συμπεριλαμβανομένων και των αντιγράφων , τροποποίηση , διανομή , αναμετάδοση ή δημοσίευση οποιουδήποτε κατοχυρωμένου υλικού απαγορεύεται αυστηρά χωρίς την ρητή έγγραφη συγκατάθεση του καταδυτικού κέντρου "Naxos Diving Center".

Πληροφορίες για αυτή την ιστοσελίδα

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι , κατά καιρούς , πληροφορίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας μπορεί να είναι ανακριβείς όπως : οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει , προορισμοί καταδύσεων μπορεί να  προστίθεται  ή να μην είναι πλέον σε προσφορά  , τα στοιχεία των πακέτων  να αλλάζουν. Το   Naxos Diving  θα προσπαθήσει  να κρατήσει την ιστοσελίδα του ενημερωμένη και να συμμορφώνεται με τις πληροφορίες του στην ιστοσελίδα , αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Ιατρική και Υγεία

Δεν έχουμε τα προσόντα για να σας δώσουμε συμβουλές για ιατρικά θέματα που αφορούν τις διακοπές σας . Ως εκ τούτου , να είστε βέβαιοι να συζητήσετε την φυσική σας κατάσταση  με το γιατρό σας και ακολουθήστε τις συμβουλές του.

Ακυρώσεις

Εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε την κράτησή σας 60 ημέρες ή περισσότερο πριν από την ημερομηνία έναρξης του πακέτου  σας, τότε θα επιστρέψουμε την πληρωμή σας στο ακέραιο και επιβαρύνεστε μόνο τα τραπεζικά έξοδα.

Αν ακυρώσετε την κράτησή σας  λιγότερο από 60 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης του πακέτου σας, τότε διατηρούμε το δικαίωμα να κρατήσουμε τυχόν πληρωμές για αποζημίωση  απώλειας κρατήσεων.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας το συντομότερο δυνατό .

Πρόσθετοι Όροι για ακύρωση σχολείων και προγραμμάτων του Naxos Diving

Αν ακυρώσετε την κράτησή σας πριν από την 1η ημέρα των μαθημάτων , τότε ισχύουν οι παραπάνω όροι ακύρωσης .

Αν ακυρώσετε την κράτησή σας κατά την 1η ημέρα των μαθημάτων , τότε θα πρέπει να επιστραφεί η πληρωμή σας από το κέντρο παροχής καταδύσεων , μείον το κόστος των υλικών που χρησιμοποιούνται ( συμπεριλαμβανομένων , αλλά όχι  περιορισμένο  σε αυτά , το εγχειρίδιο των μαθητών ) .

Αν ακυρώσετε την κράτησή σας μετά την 1η ημέρα των μαθημάτων , διατηρούμε το δικαίωμα να κρατήσουμε οποιεσδήποτε πληρωμές που έγιναν.

Απόδειξη της πιστοποίησης

Η Κατάδυση απαιτεί πιστοποίηση από αναγνωρισμένο οργανισμό καταδύσεων όπως η PADI . Είναι δική σας ευθύνη να  διαθέτετε τα κατάλληλα προσόντα , καθώς και την απόδειξη αυτών των προσόντων της κατάδυσης , κατόπιν αιτήματος , να συμμετέχετε  σε οποιαδήποτε δραστηριότητα καταδύσεων πριν την συμμετοχή σας . Αυτές οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν όλες τις δραστηριότητες εκτός από το "PADI Δύτης ανοιχτής θάλασσας" - PADI Open Water Diver ή Αυτόνομος Δύτης - Scuba Diver Course , ή "Ανακαλύπτωντας τη κατάδυση αναψυχής" - Discover Scuba Diving  καταδυτικές  δραστηριότητες που επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος χωρίς πιστοποίηση . Το  καταδυτικό κέντρο "Naxos Diving" θα σας ζητήσει απόδειξη της πιστοποίησης σας που μπορεί να είναι η  κάρτα πιστοποίησης σας ή  και το καταδυτικό σας ημερολόγιο, γι αυτό να τα έχετε πάντα μαζί σας.  Σε περίπτωση που έχετε χάσει την κάρτα πιστοποίησης σας , παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο του οργανισμού πιστοποίησης σας ( SSI , PADI , NAUI , κλπ ) για να ζητήσετε  μια κάρτα αντικατάστασης . Αν δεν είναι σε θέση ο καταδυτικός οργανισμός σαςνα εκδώσει την αντικατάσταση μέσα στο χρόνο , παρακαλώ διαβιβάστε  στο καταδυτικό μας κέντρο "Naxos Diving"  ένα αντίγραφο της αλληλογραφίας ως επιβεβαίωση από τον οργανισμό πιστοποίησης σας .

Απαλλαγή Ευθύνης  Και Ανάληψη Κινδύνου

Το καταδυτικό κέντρο Naxos Diving  δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο  και δεν θα είναι υπεύθυνο για σωματικές βλάβες , υλικές ζημιές , ή αδικαιολόγητο θάνατο ή ότι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων , ως αποτέλεσμα των εγγενών κινδύνων που συνδέονται με καταδύσεις ή ως αποτέλεσμα πράξεων ή παραλείψεων των άλλων τρίτων μερών .

Μέθοδοι πληρωμής

Όλες οι οδηγίες πληρωμής θα σας αποσταλούν  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , όταν απαιτείται πληρωμή .

Όλα  τα τέλη της τραπεζικής μεταφοράς θα πρέπει να καταβάλλονται από τον αποστολέα .

Οι πληρωμές μπορεί να γίνουν:
Πρίν από το σχολείο - πρόγραμμα ή την κατάδυση με : Τραπεζική συναλλαγή/κατάθεση σε τράπεζα  ή  μέσω internet  banking .
Μπορείτε να πληρώσετε επίσης με  μετρητά μόνο. 

Τιμές

Όλες οι τιμές των   σχολείων - προγραμμάτων  και οι καταδυτικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν :
Φ.Π.Α
Απαιτούμενο εξοπλισμό
Ασφάλεια  DAN 
Υλικά μάθησης όπου χρειάζεται.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ.: (0030) 6972374333
(0030) 6985561444
info@naxosdiving.gr

Διεύθυνση
Κάμπος Κωμιακής
Νάξος,84300
Κυκλάδες - Ελλάδα

© Copyright NaxosDiving2015. All Rights Reserved.       t